Wie is Ank?

Wie is Ank?

Wie is Ank?

Mijn naam is Anke Kuijpers( vaak afgekort door familie en vrienden met Ank). Ik ben getrouwd en heb 2 zoontjes, geboren en getogen in Gemert en vanaf 2001 woonachtig in Uden. Sinds oktober 2015 ben ik gestart als eigenaresse van De hapjesplank van Ank. Lekkere hapjes maken en op een leuke, eigenzinnige manier presenteren is wat ik leuk vind, waar ik van droomde en waar ik mee verder ben gegaan. Inspelen op de wensen van de klanten, meegaan met de seizoenen en feesten die we vieren. Niets is onmogelijk is mijn motto. Ik bestel namelijk zelf ook zelden iets wat op de kaart staat maar ben altijd op zoek naar net dat andere wat bij me past en precies zoals ik het graag wil. Dit is ook wat ik de klanten gun en denk met ze mee van begin tot het eind.

Het is zelfs een echt familiebedrijfje geworden. Mijn man heeft een eigen klussenbedrijf en heeft de planken gemaakt, mijn ouders helpen me met inkopen doen, hapjes maken, afwassen en bezorgen. In drukke tijden word ik ook nog geholpen door lieve vriendinnen die ik al heel lang ken en die weten wat ik belangrijk vind. Heel blij ben ik met alle hulp maar het is ook Anke eigen om de finishing touch zelf te doen, dan blijft het een Anke product en dat is tevens ook de kracht van De hapjesplank van Ank, net dat beetje anders dan anders en genoeg keuze voor iedereen in diverse prijsklasses. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen op mijn website. Wil jij ook graag kennismaken met De hapjesplank van Ank  of heb je vragen stel ze gerust en ik probeer graag aan je wensen te voldoen.

info@dehapjesplankvanank.nl                                      0612416824