Bedrijfsborrel

Bedrijfsborrel

Hapjes voor uw (digitale)Bedrijfsborrel of Bedrijfsfeest

Op zoek naar hapjes voor je bedrijfsborrel of bedrijfsfeestje of een uitgebreid bedrijfslunchbuffet? Ook dat kan De hapjesplank van Ank voor je regelen. Neem een kijkje op mijn website voor alle mogelijkheden of neem contact op voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Niets is onmogelijk! Voor 4 personen maar ook voor 250 personen. Geheel aangepast aan uw wens en op locatie te regelen. Eventueel is er ook een mogelijkheid om de hapjes door ons uit te laten serveren.

Ook in deze voor ons allen vervelende tijden is het mogelijk om uw medewerkers, klanten of collega,s te voorzien van een borrelplank op maat. Borrelplanken vanaf 1 persoon maken wij en wij zorgen er zelfs voor dat deze bij de mensen thuis persoonlijk door ons bezorgd worden door heel Nederland.

Bedrijfsborrel hapjes en hapjesplanken op locatie

De gasten  zullen verwonderd zijn over de presentatie van de plank en foto’s doorsturen naar hun contacten. Wij voorzien op locatie verschillende planken om het geheel optimaal aan te kleden. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij hebben standaard pakketten maar kunnen naar wens ook uitbreiden.

Sinds kort hebben wij ook hapjespannen in ons assortiment met heerlijke warme hapjes,evt uit te breiden met diverse salades en stokbrood en smeersels of wat dacht u van heerlijke broodjes beenham of pulled chicken met sla en diverse sausjes.

Vraag naar de mogelijkheden..

Wij maken een offerte op maat voor uw bedrijf en bieden u de mogelijkheid om een breed assortiment aan hapjes en complete maaltijden aan uw medewerkers te kunnen presenteren.

Hier een mooi voorbeeld van een uitgebreid lunchbuffet:

Ons werkgebied:

Wij bezorgen op verzoek door heel Nederland . De Hapjesplank van Ank bevindt zich in Uden in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Wat anderen zeggen over dit product?

Al een keuze kunnen maken? Of nog vragen? Neem contact op:

 belbutton facebookbutton mailbutton