Bedrijfsborrel ?>

Bedrijfsborrel

Hapjes voor uw Bedrijfsborrel of Bedrijfsfeest

Op zoek naar hapjes voor je bedrijfsborrel of bedrijfsfeestje of een uitgebreid bedrijfslunchbuffet? Ook dat kan De hapjesplank van Ank voor je regelen. Neem een kijkje op mijn website voor alle mogelijkheden of neem contact op voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Niets is onmogelijk! Voor 4 personen maar ook voor 250 personen. Geheel aangepast aan uw wens en op locatie te regelen. Eventueel is er ook een mogelijkheid om de hapjes door ons uit te laten serveren.

Bedrijfsborrel hapjes en hapjesplanken op locatie

De gasten  zullen verwonderd zijn over de presentatie van de plank en foto’s doorsturen naar hun contacten. Wij voorzien op locatie verschillende planken om het geheel optimaal aan te kleden. Neem contact op voor de mogelijkheden, wij hebben standaard pakketten maar kunnen naar wens ook uitbreiden.

Sinds kort hebben wij ook hapjespannen in ons assortiment met heerlijke warme hapjes,evt uit te breiden met diverse salades en stokbrood en smeersels of wat dacht u van heerlijke broodjes beenham of pulled chicken met sla en diverse sausjes.

En een heerlijke afsluiter is onze Chcocolade fontein die u zowel in het klein als in het groot kunt verkrijgen.

Vraag naar de mogelijkheden..

Wij maken een offerte op maat voor uw bedrijf en bieden u de mogelijkheid om een breed assortiment aan hapjes en complete maaltijden aan uw medewerkers te kunnen presenteren.

 

 

Hier een mooi voorbeeld van een uitgebreid lunchbufet:

 

Ons werkgebied:

Wij werken zelf door geheel Noord-Brabant heen. De Hapjesplank van Ank bevindt zich in de driehoek Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch.

Wat anderen zeggen over dit product?

Al een keuze kunnen maken? Of nog vragen? Neem contact op:

 belbutton facebookbutton mailbutton