De Borrelplank van Ank

De Borrelplank van Ank

     

Onze Bestseller!!

Heerlijk voor de weekenden, de koude winteravonden of de warme zomeravonden. Een drankje en een hapje samen met vrienden, familie. Maar ook fijn om lekker samen op de bank met je geliefde op te eten. Of natuurlijk te gebruiken voor een feestje of een bedrijfsborrel. Kortom: Voor alle gelegenheden.

De Borrelplank van Ank is een uitgebreide borrelplank en bestaat uit verschillende planken. Zo kun je een lekkere borrelplank serveren voor elk gezelschap, knus en klein of groots en gevarieerd.
Olijven,worstjes, nootjes, nacho,s met dipjes om te starten vind je terug op de plank. Vind jij dat lekkere borrelhapjes zoals gehaktballetjes,kipstukjes, wrapjes en garnalen niet mogen ontbreken? ook die zullen geserveerd worden. Carpaccio, kipcoctail, gerookte zalm, beenham, eetbare lepel geleverd met tapaslepeltjes en vorkjes maken het geheel af met een luxe uitstraling. Voor de kaasliefhebbers onder ons wordt er ook een kaasplank met allerlei binnen en buitenlandse kaasjes met toastjes en compote, noten en druiven en daarbij heerlijke salades met stokbrood en diverse toastjes geleverd. Zeer complete en uitgebreide plank voor alle gelegenheden. Om zo op tafel te zetten of om als hapjesbuffet neer te zetten.Een mix van vlees, vis en vegahapjes( en desgewenst aangevuld met zoete hapjes)

ONZE MEEST BESTELDE PLANK:

8 personen: 140,00 euro

10  personen: 170,00 euro

12 personen: 200,00 euro

15 personen: 260,00 euro

20 personen: 320,00 euro

25 personen: 360,00 euro

30 personen: 400 euro

35 personen: 430,00 euro

vanaf 40 personen 12,00 euro per persoon