Borrelplank ?>

Borrelplank

Borrelplanken

Heerlijk voor de weekenden of voor de aankomende warme zomeravonden. Een drankje en een hapje samen met vrienden, familie. Maar ook fijn om lekker samen op de bank met je geliefde op te eten. Of natuurlijk te gebruiken voor een feestje of een bedrijfsborrel. Kortom: Voor alle gelegenheden.

De Borrelplank van Ank is zelf samen te stellen en bestaat uit verschillende losse plankjes. Zo kun je helemaal naar eigen wens lekkere borrelplanken samenstellen voor elk gezelschap, knus en klein of groots en gevarieerd.
Ga jij voor een traditionele borrelplank met kaas,olijven,worstjes, nootjes, peppadews, nacho,s met dip, zoetzure mix van uitjes en augurkjes
Vind jij dat lekkere borrelhapjes zoals gehaktballetjes,kipstukjes, wrapjes en garnalen niet mogen ontbreken?
Kies jij voor het uitgebreide kaasplank met allerlei binnen en buitenlandse kaasjes met toastjes en compote, noten en druiven?

Ben jij een echte visliefhebber en wil jij een echt visplankje met o.a. gerookte zalm rolletjes met roomkaas, garnalen in chilimarinade, knoflookgarnalen, blini,s met paling, viscoctailtjes, krabsalade met toastjes? Of wordt het de saladeplank met een diversiteit aan salades met stokbrood en toastjes?

Alle borrelplanken zijn te bestellen vanaf 6 personen

 

Traditionele borrelplank:  6 personen 25 euro, 8 personen 32,50, 10 personen 40 euro

Traditionele borrelplank met  4 extra hapjes per persoon:  6 personen 45 euro, 8 personen 60 euro, 10 personen 75 euro

Kaasplank: 4 personen 25 euro, 6 personen 30 euro, 8 personen 35 euro  10 personen 40 euro.

Visborrelplank: 6 personen 45 euro, 8 personen 60 euro, 10 personen 75 euro

Saladeplank met 6 verschillende salades( keuze uit komkommersalade/eiersalade/kip kerriesalade/krabsalade/tonijnsalade/vleessalade/beenham salade): 6 personen 25 euro,8 personen 30 euro, 10 personen 35 euro

MEEST BESTELDE PLANK:

De Borrelplank van Ank: Kunt u niet kiezen en wilt u graag een mix van alle van bovenstaande borrelplanken kies dan voor de Borrelplank van Ank en u bent er zeker van dat uw gasten niets te kort komen en dat er voor ieder wat wils bij zit.( borrelhapjes/standaard en luxe hapjes/nacho,s met sausjes/kaasplankje(s)/saladeplankje(s)( of zoetigheden daarvoor in de plaats). een mix van vlees/vis en vega hapjes. een zeer gevarieerde plank en de plank die het meest besteld wordt voor feestjes.

8 personen: 100 euro

10  personen: 120 euro

12 personen: 140 euro

15 personen: 160 euro

20 personen: 200 euro

25 personen: 240 euro

meer personen op aanvraag