(thuis)dinerplank

(thuis)dinerplank

Voor een compleet diner met lekkere hapjes zijn er diverse mogelijkheden  bij De hapjesplank van Ank

De 3-4 of 5 gangendinerplank

De shared dining plank

Hieronder staat uitgelegd wat beiden inhouden

( kant en klaar en zelf uitserveren op planken of in een doos geleverd)

3-4 of 5 gangendinerplank

De 3-4-5 gangendinerplank is een verrassingsplank van begin tot het eind

Vooraf krijgt u nootjes, olijfjes en worstjes voor het gehele gezelschap en daarna volgt een soepje compleet / diverse luxe hapjes en diverse zoetigheden als afsluiter( 3 gangen). De luxe hapjes zullen een combinatie zijn tussen vlees, vis en vegahapjes die voor u als verrassing op de planken geserveerd worden. Wij serveren hierbij ook een aardappelgratin en salade. Kosten 30,00 per persoon

Wilt u dit uitbreiden met een voorgerecht( 4 gangen) is dat ook mogelijk tegen een meerprijs van 3,00 per persoon.( totaal dan 33,00 pp) U kunt dan kiezen uit een carpaccio, gerookte zalm of ardennerham met meloen( Per persoon kan een keuze gemaakt worden uit deze voorgerechten)

Wilt u dit geheel nog completer maken en afsluiten met een kaasplankje( 5 gangen) dan komt er nog een meerprijs bij van 5,00 per persoon( vanaf 4 personen bij te bestellen)

De hapjes worden allemaal geleverd op planken( of desgewenst in een luxe cateringdoos) en zullen in biologisch afbreekbare bakjes en schaaltjes geleverd worden . U serveert deze zelf uit aan uw gasten in verschillende gangen.

Voor de kinderen heb ik ook speciale 3 gangendinerplanken met uiteraard kinderhapjes en een leuke aankleding. de kosten hiervan zijn 15,00 per kind voor 3 gangen en 17,50 voor 4 gangen.

Shared-diningplanken:

De Shared diningplank bestaat uit 4 gangen en wordt geleverd met nootjes/olijfjes/worstjes en stokbrood met diverse smeersels. Daarnaast krijgt u bij de hoofdhapjes een aardappelgratin en salades geleverd. De shared dining plank is een zeer gevarieerde plank met voor elk wat wils om heerlijk samen te delen. U begint met diverse voorgerechtjes om samen te delen, daarna een lekker soepje,  luxe hapjes in glaasjes om samen te delen en u sluit af met heerlijke luxe dessertjes. Te bestellen vanaf 2 personen. 35,00 per persoon. kinderen 17,50 per persoon