Workshops ?>

Workshops

Wij verzorgen ook workshops op locatie. TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!!!! EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Leuk voor personeelsactiviteiten, vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiedagen enz enz..

In 3 verschillende rondes nemen wij uw gezelschap mee in een kijkje in de keuken van De hapjesplank van Ank. Er is een informatief gedeelte, een quiz met een prijsje voor de winnaar en uiteraard gaan we aan de slag met het maken van hapjes( 5 per persoon). Uw gezelschap krijgt de keuze uit verschillende hapjes zowel vlees, vis en vega die zij ter plekke met hulp van ons zullen maken. Tijdens de avond zullen we nootjes, olijfjes en worstjes neerzetten om het geheel aan te kleden en als afsluiter krijgt iedereen nog een lekkere zoete lekkernij. Uiteraard is bovenstaande aan te passen aan uw gezelschap en is desgewenst een compleet hapjesdiner ook mogelijk.

Het enige wat wij nodig hebben is een ruimte met tafels en stoelen waarbij de mogelijkheid er is om de hapjes klaar te maken of verschillende ruimtes waar we de 3 onderdelen kunnen splitsen en een keukenblokje met stromend water.

tijdsduur afhankelijk van aantal personen tussen de 2 en 2,5 uur.

Workshop vanaf 20 personen, prijs per persoon inclusief alle hapjes,benodigdheden,tafelplankjes, prijsje voor de winnaar en werkuren medewerkers 17,50 per persoon ( minder of meer personen of meer hapjes of andere mogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar, prijs op aanvraag)

Reiskosten naar locatie worden apart berekend vanaf 10 kilometer rondom Uden