Sinterklaasplanken ?>

Sinterklaasplanken

Sintplanken:              

Voor vrijdag 22, zaterdag 23, zo 24 , vrijdag 29 en zaterdag 30 november , zondag 1, woensdag 4 en donderdag 5 december kunt u de volgende planken  bestellen:

Surpriseplank, Hapjesplank met keuzes en de luxe Hapjesplank

Alle hapjesplanken worden in sint stijl geleverd

Surpriseplank:

De naam zegt het al. Hierbij kun je zelf niet kiezen uit de hapjes maar zul je een verrassings(surprise)plank krijgen. De hapjesplanken worden voorzien van een diversiteit aan lekkernijen zowel vlees, vis en vega. Je zult zowel hapjes van de standaard Hapjesplank(5) krijgen als van de luxe Hapjesplank(2) en een lekker zoet hapje per persoon( 1). De hapjes op de planken worden geleverd inclusief strooigoed en nootjes en worden in sint stijl aangekleed.

Deze planken zijn te bestellen voor 4,6,8,10,12, 15 enz….. personen

4 personen: 40 euro                6 personen: 60 euro                8 personen: 75 euro

10 personen: 90 euro              12 personen: 110 euro              15 personen: 135 euro

N.B. zijn er kinderen binnen uw gezelschap geef dit dan even aan dan houd ik ook hier rekening mee en krijgen zij  kinderhapjes op de plank.( prijzen zijn hetzelfde)

Hapjesplank met keuzes:

Bij deze plank kun je  zelf een keuze maken uit de hapjes zoals ze hieronder vermeld staan.De hapjesplanken kunnen zelf worden samengesteld met een diversiteit aan lekkernijen zowel vlees, vis en vega. Je mag zowel hapjes van de standaard hapjesplank (5)als van de luxe hapjesplank (2) en een lekker zoet hapje(1) per persoon bestellen. De hapjes die je besteld zijn voor het hele gezelschap hetzelfde. De hapjes op de planken worden geleverd inclusief strooigoed en  nootjes en worden in sint stijl aangekleed.

Deze planken zijn te bestellen voor 4,6,8,10,12en 15 personen

4 personen: 50,00 euro           6 personen: 70 euro                8 personen: 90 euro

10 personen: 110 euro              12 personen: 120 euro             15 personen: 150 euro

n.b. zijn er kinderen binnen uw gezelschap geef dit dan even aan dan houd ik ook hier rekening mee en krijgen zij kinderhapjes op de plank.

 

Hapjeskeuzes: Standaard(5 keuzes):

Gehaktballetjes met een italiaans tomatensausje/Kipstukjes met gefrituurde uitjes/ Ham met meloen/Wrap met carpaccio/ Knoflookchampignons met een knoflook dip/Wrap met ham en roomkaas/ Mozzarella tomaat spies/Cup met brie, honing en nootjes/ Gamba,s met een knoflookmarinade

Luxe hapjes: ( 2 keuzes)

Viscoctail / carpaccio met truffelmayonaise/Gerookte zalm met roomkaas/ Beenham met een beenhamsausje/ kipfilet rolletje met ananasroomkaas /Kipcoctail/ Eetbare lepel met truffelroomkaas/vers fruitsalade/sushi( + 0,50 cent pp)( dubbele hapjes zijn ook mogelijk)

Luxe hapjesplank:

De luxe hapjesplank bestaat uit 10 luxe hapjes per persoon en wordt geleverd inclusief strooigoed en in sintstijl aangekleed.( minimaal 4 personen) Prijs per persoon voor 10 luxe hapjes 15,00(volw), prijs voor 7 luxe hapjes 10,00 ( kind). U kiest dezelfde hapjes voor uw gezelschap. Laat u de keuze aan ons over dan krijgt u er een extra zoet hapje bij per persoon.

U heeft de keuze uit de volgende hapjes(volw)

Vitello tonnato/Viscoctail / carpaccio met truffelmayonaise/gambaspiesje/kipstukjes met satemarinade/Gerookte zalm met roomkaas/ Beenham met een beenhamsausje/gehaktballletjes met saus/mozzarella tomaat spies/ kipfilet rolletje met ananasroomkaas /Kipcoctail/ Eetbare lepel met truffelroomkaas/ham meloen/ /vers fruitsalade / knoflookchampignons./sushi( vis of vega + 0,50 cent pp)( dubbele hapjes zijn ook mogelijk)

U heeft de keuze uit de volgende hapjes(kind)

Bladerdeeg met knakworstje/poffertjes met banaan en choc. Bolletjes/ham met meloen/fruitcoctailtje/kipcoctailtje/viscoctailtje/kipspiesje/spiesje met gehaktballetjes/2 wrapjes met ham of carpaccio/sint zoetigheid(dubbele hapjes zijn ook mogelijk)

 

Extra opties:

Standaard hapje extra + 1,00

Luxe hapje extra + 1,50

Stokbrood met diverse smeersels: 1,50 per persoon(minimaal 4 personen)

Al een keuze kunnen maken? Of nog vragen? Neem contact op:

 belbutton facebookbutton mailbutton