Oud- en Nieuwplanken ?>

Oud- en Nieuwplanken

Oud op nieuw planken:

Op 31 december kunt u enkel onderstaande planken bestellen( luxe hapjesplank of 3/4/5/ gangendinerplank)

Luxe hapjesplank

De luxe hapjesplank bestaat uit 10 luxe hapjes per persoon . Prijs per persoon voor 10 luxe hapjes 15,00(volw)( minimaal 4 personen), prijs voor 7 luxe hapjes 10,00 ( kind). U kiest dezelfde hapjes voor uw gezelschap. Laat u de keuze aan ons over dan krijgt u er een extra zoet hapje bij per persoon.Wilt u dit uitbreiden met een startersplankje met olijven/nootjes/charcuterie/kaasjes en feestdagenchocolade dan zijn hiervan de extra kosten 12,50 per plankje( 4 tot 6 personen).

U heeft de keuze uit de volgende hapjes(volw)

Vitello tonnato/Viscoctail / carpaccio met truffelmayonaise/gambaspiesje/kipstukjes met satemarinade/Gerookte zalm met roomkaas/ Beenham met een beenhamsausje/gehaktballetjes met saus/mozzarella tomaat spies/ kipfilet rolletje met ananasroomkaas /Kipcoctail/ Eetbare lepel met truffelroomkaas/ham meloen/vers fruitsalade / knoflookchampignons./sushi(vis of vega)( + 0,50 cent pp)( dubbele hapjes zijn ook mogelijk)

U heeft de keuze uit de volgende hapjes(kind)

Bladerdeeg met knakworstje/poffertjes met banaan en choc. Bolletjes/ham met meloen/fruitcoctailtje/kipcoctailtje/viscoctailtje/kipspiesje/spiesje met gehaktballetjes/mini pizza( nog zelf afbakken)/mini broodje “hamburger”/zoetigheid(dubbele hapjes zijn ook mogelijk)

Extra bij te bestellen: stokbrood met diverse smeersels( roomkazen/kruidenboter/tapenade/huisgemaakte aioli) 1,50 per persoon( minimaal 4 personen).

3-4-5 gangen hapjesdinerplank

De 3-4-5 gangendinerplank is een verrassingsplank van begin tot het eind( minimaal 4 personen)

Vooraf krijgt u nootjes, olijfjes en worstjes voor het gehele gezelschap en daarna volgt een soepje compleet / 8 luxe hapjes en een toetjesplank( 4 zoetigheden) als afsluiter( 3 gangen). De luxe hapjes zullen een combinatie zijn tussen vlees, vis en vegahapjes die voor u als verrassing op de planken geserveerd worden. Kosten 25,00 per persoon. Voor de grote eters hebben we de mogelijkheid om uit te breiden naar 11 luxe hapjes en 5 zoetigheden. Kosten 30,00 per persoon

Wilt u dit uitbreiden met een voorgerecht( 4 gangen) is dat ook mogelijk tegen een meerprijs van 3,50 per persoon. U kunt dan kiezen uit een carpaccio, gerookte zalm of ardennerham met meloen( Per persoon kan een keuze gemaakt worden uit deze voorgerechten)

Wilt u dit geheel nog completer maken en afsluiten met een kaasplankje( 5 gangen) dan komt er nog een meerprijs bij van 3,50 per persoon( minimaal 4 personen)

De hapjes worden allemaal geleverd op planken en zullen in hardplastic bakjes en schaaltjes geleverd worden( deze dienen weer schoon retour te worden gebracht. U heeft hiervoor ook de mogelijkheid de afwas af te kopen). U serveert deze zelf uit aan uw gasten in verschillende gangen.

evt afkoop afwas: 3,50 per persoon

Voor de kinderen zijn er ook speciale 3 gangendinerplanken met uiteraard kinderhapjes en een leuke aankleding. de kosten hiervan zijn 12,50 per persoon

Deze planken zijn gezellig, avondvullend( u bepaald uw eigen tempo) en u hoeft zelf zeer weinig te doen alleen de planken op tafel te zetten en de soep op te warmen en het genieten kan beginnen!

Al een keuze kunnen maken? Of nog vragen? Neem contact op:

 belbutton facebookbutton mailbutton