ACTIEPLANKEN ZA- EN ZONDAGEN ZOMERMAANDEN ?>

ACTIEPLANKEN ZA- EN ZONDAGEN ZOMERMAANDEN

Afbeelding kan het volgende bevatten: etenIn de zomermaanden bieden wij op zaterdag en zondag een 4 gangen shared dining plank aan voor 2 personen( of meer ) met ook mogelijkheden voor kinderen.

leuk voor u zelf of om iemand cadeau te geven!

De 4 gangen shareddining dinerplank is een verrassingsplank van begin tot het eind

Vooraf krijgt u nootjes, olijfjes en worstjes voor het gehele gezelschap en brood met diverse smeerseltjes. Hierna volgen verschillende voorgerechtjes om samen te delen en een soepje compleet met croutons en knapperballetjes. Daarna kunt u genieten van diverse luxe hapjes waarbij een gratin serveren. Om het geheel af te sluiten krijgt u nog een aantal heerlijke toetjes/zoetigheden. De luxe hapjes zullen een combinatie zijn tussen vlees, vis en vegahapjes( evt ook zonder vis mogelijk) die voor u als verrassing op de planken geserveerd worden. Kosten 55,00 voor 2 personen

let op: alle hapjes zijn koud en kunnen ook zo gegeten worden. Enkel de soep, het brood en de gratin dienen nog warm gemaakt te worden. U krijgt hiervoor een brief met warmmaakinstructies bijgeleverd.

Voor de kinderen heb ik ook speciale dinerplanken met uiteraard kinderhapjes en een leuke aankleding. de kosten hiervan zijn 15,00 voor 4 gangen.

Bestel tijdig want vol is vol!

info@dehapjesplankvanank.nl 0612416824

Houd deze pagina in de gaten voor MEER nieuwe acties en nieuwtjes

Check mijn facebookpagina voor diverse lopende winacties.

Facebook:dehapjesplankvanank