Shared-dining planken weekenden ?>

Shared-dining planken weekenden

In de weekenden bieden wij op zaterdag en zondag een 4 gangen shared dining plank aan voor 2 personen( of meer ) met ook mogelijkheden voor kinderen.( ook door de weeks te reserveren vanaf minimaal 4 personen)

leuk voor u zelf of om iemand cadeau te geven!

De 4 gangen shared-dining dinerplank is een verrassingsplank van begin tot het eind

Vooraf krijgt u nootjes, olijfjes en worstjes voor het gehele gezelschap en brood met diverse smeerseltjes. Hierna volgen verschillende voorgerechtjes om samen te delen en een soepje compleet met croutons en knapperballetjes. Daarna kunt u genieten van diverse luxe hapjes waarbij een gratin serveren. Om het geheel af te sluiten krijgt u nog een aantal heerlijke toetjes/zoetigheden. De luxe hapjes zullen een combinatie zijn tussen vlees, vis en vegahapjes( evt ook zonder vis mogelijk) die voor u als verrassing op de planken geserveerd worden. Kosten 65,00 voor 2 personen

let op: alle hapjes zijn koud en kunnen ook zo gegeten worden. Enkel de soep, het brood en de gratin dienen nog warm gemaakt te worden. U krijgt hiervoor een brief met warmmaakinstructies bijgeleverd.

dit kan geleverd worden op een plank in bruikleen( kosteloos) maar evt ook in een luxe cateringdoos.

Voor de kinderen heb ik ook speciale dinerplanken met uiteraard kinderhapjes en een leuke aankleding. de kosten hiervan zijn 15,00 voor 3 en  17,50 voor 4 gangen.

Bestel tijdig want vol is vol!

info@dehapjesplankvanank.nl 0612416824

Houd deze pagina in de gaten voor MEER nieuwe acties en nieuwtjes

Check mijn facebookpagina voor diverse lopende winacties.

Facebook:dehapjesplankvanank